LASS-partier på hemsidan

Ni undrar kanske vad som händer med alla de partier som livesänds på vår hemsida. Försvinner de när turneringen är slut? Nej, faktiskt inte! Alla livesända partier sparas och finns tillgängliga att spela genom på nätet. Om man går till menyn “Medlemmar” och väljer “Partier” så kommer man till en sida där man antingen kan spela genom partierna direkt i webläsaren eller ladda ner en stor PGN-fil med (för närvarande) över 1600 partier.

Sidan är lösenordsskyddad så att bara LASS-medlemmar skall kunna läsa den – vi vill ju inte att våra motståndare skall få alltför lätt att preppa mot oss! Om du är LASS-medlem och inte har lösenordet, hör av dig till någon i turneringsledningen!

Så här ser det ut när man spelar upp partier i webläsaren. Klicka på bilden för att komma till partisidan.