Lagschack för alla på söndag!

Mycket schack är nu inställt på grund av coronasmittan. Deppigt! Men teamet bakom schack.se har försökt hitta bra alternativ och LASS är med. På söndag 29 mars klockan 19.00 ordnar man en lagturnering på en internationell schackserver, och LASS ställer upp med ett lag! Reglerna är enkla: 10 lag, 90 minuters återkommande 3-minutersblixt, och de 8 bästa resultaten i varje lag räknas. Vi lottas bara mot andra lag, inte mot varandra. Det innebär att vi behöver så många spelare som möjligt! Om ditt resultat blir dåligt räknas det bort och du spelar bara för nöjes skull. Om ditt resultat bli bra är du med och lyfter LASS till en plats i Sverigetoppen!

Hur går det till? Gå in på lichess.org och skaffa ett användarnamn (om du inte redan har ett) och gå sedan till turneringens hemsida. https://lichess.org/tournament/rfzlN8B3

Klicka “delta” och välj sedan rätt lag: Linköpings ASS. OBS – mejla ditt vanliga namn och användarnamn till lagledare Max Wahlund så blir du insläppt i vårt lag. Adress: max.wahlund@gmail.com

Gör detta så snart som möjligt.

Det ska tilläggas att medlemskap på denna server är GRATIS och deltagande i denna tävling är GRATIS för alla våra medlemmar!

Se sedan till att vara inloggad på söndag senast klockan 18.55 så är det bara att njuta av schack i en och en halv timme!