KM lottat – viktig information om D-gruppen

Vi har nu lottat årets KM. På grund av några sena avhopp så var vi tvungna att göra en lite okonventionell gruppindelning.

Lottningen finns här: A-KM B-KM C-KM D-KM

Grupp A, B och C spelas som nio ronder Berger men med bara nio deltagare var. Det blir alltså en frirond för alla i dessa grupper. Att vi gör så här beror på att vi ville se till att alla skulle få spela i Bergergrupper i år – en stor schweizergrupp med dubbla speldagar hade fått ett ganska rörigt spelschema.

Grupp D spelar bara sju ronder Berger, men utan frirond. Eftersom den gruppen spelar två ronder mindre så lägger vi den lite i otakt med de övriga: spelkvällarna 24/3 och 21/4 blir extra hängronder för grupp D och de sista tre ronderna spelas sedan samtidigt med de sista tre ronderna i de övriga grupperna.

Som vi tidigare sagt så spelar A- och C-KM konsekvent på tisdagar och B- och D-KM konsekvent på torsdagar. Spelschemat ser alltså ut så här:

Obs! Det står fel på sista raden – B- och D-KM spelar sista ronden den 19/5.

Som vanligt går det bra att byta speldag mellan tisdagar och torsdagar. Kontakta bara spelledningen först!