Spännande inför sista ronden i KM

Förra veckan var det mycket aktivitet på klubben, och lokalen hölls öppen på både vanliga och ovanliga tider. Förutom den ordinarie juniorverksamheten, blixt-KM och två allsvenska matcher så spelades alla uppskjutna partier från KM färdigt, och ett antal partier från rond 9 spelades i förväg.

Inför sista ronden i morgon 4/12 så finns det därför inga hål i tabellerna!

I A-KM leder Simon Olsson på 5½ före Max på 5 och Gabriel på 4½. Partierna Simon-Ingvar och Max-Gabriel blir därför direkt avgörande! Regerande mästaren Love har tappat segervittringen efter förlust mot Ingvar men både Love och Ingvar har 4 poäng och därför chans att ta sig upp på prispallen.

I B-KM har  Fredrik Qwarfort en ointaglig ledning på 6½ poäng. Både Viktor och Mattias Nörager har 5½ medan Mårten och Adam har 5, men Mårten och Adam möts medan både Viktor och Mattias redan har spelat alla nio ronderna, så det blir spännande även här!

I C-KM, slutligen, har vi också en klar segrare, Hugo på 7½ poäng och en rond kvar, men det är hård kamp mellan inte mindre än fem spelare om andra- och tredjepriset. I C-KM spelas det också om ett ratingpris, och även där har fem spelare chans att ta hem det!

Missa inte den spännande upplösningen i morgon klockan 18! Åtta partier kommer att livesändas.