Nya rutiner för LM – missa inte inlottningen!

Vi räknar med många deltagare i årets LM och precis som i fjol kommer vi att köra med två spelkvällar per vecka. Som vanligt vet man inte om man kommer att spela på tisdag eller torsdag förrän lottningen är gjord. För att ge alla en ordentlig chans att kontakta motståndaren och byta speldag om den inte passar så kommer vi därför att lotta rond 1 redan nu på torsdag den 14/9. Länken för anmälan över nätet stängs på kvällen den 12/9.

För att vi skall vara säkra på vem som verkligen kommer att spela så måste alla spelare ha betalt startavgiften till klubbens konto senast den 14/9 klockan 18.00, eller ha kontaktat turneringsledning för att avtala annat betalsätt och/eller datum (det gäller t ex om man vill betala kontant). Annars kommer du inte att bli inlottad i rond 1 utan får vänta till rond 2.

Titta efter i listan på anmälda om du är markerad som betald. Om du inte är markerad, betala in avgiften snarast eller kontakta tävlingsledningen. Skulle du redan ha betalt men inte är markerad så kontaktar du också tävlingsledningen så ordnar vi det!

Och är du anmäld men inte kan spela så hör av dig så stryker vi dig från listan.

Betalningsinformation:

Startavgiften är 100:- för juniormedlemmar (20 år eller yngre), 200:- för övriga medlemmar och 400:- för dem som inte är medlemmar i LASS.

Betala till klubbens plusgiro 49 61 30-6 eller Swish 123 521 9738.

Välkomna till årets LM!