Långväga gäster i Aprilblixten

Torsdagen den 13 april spelades månadens blixtturnering, och det fanns två riktigt långväga gäster bland deltagarna. Ofelias syster Ingela och svåger IM Igor Bjelobrk, som bor i Australien, var på besök hos släkten och passade på att spela blixt. Bland de 20 deltagarna fanns också några besökare från lite närmare håll, nämligen Solna och Motala.

Igor var med sina 2335 i blixtrating klar favorit till segern men han rådde inte på Rizo Pepic, som tog hem slutsegern med 6 poäng av 7 möjliga, en halv poäng före den internationelle mästaren. Trea blev Adam Ståhlberg och fjärdepriset togs hem av Dragan Stefanonic, båda på 5 poäng.

Resultattabellen med australiensiska flaggor i marginalen
IM Igor Bjelobrk fick se sig besegrad av Rizo Pepic
Trean Adam bredvid Sydneybon Ingela