Vårsäsongen avslutad med grillning och blixt

Fredagen den 3/6 blev det äntligen en traditionell avslutningsfest, efter två år med pandemin-inställda avslutningar.

Vi inledde med mingel och tipspromenad på klubben. Därefter grillade vi medhavd mat ute på gården och tog ner den till de dukade borden i spellokalen. Simon Ivarsson hade ordnat läckra såser och sallader som tillbehör. Under middagen hölls prisutdelning i höstturneringen 2020, LM 2021 och KM 2022. Därefter spelades en parblixtturnering med nio deltagande lag, varefter folk dröjde sig kvar och umgicks in på småtimmarna.

Tipspromenaden vanns av Mårten Garner på 11 rätt av 13 möjliga, följd av Peter Halvarsson, också 11 rätt (men sämre svar på utslagsfrågan) och Mattias Sjögren och Fredrik Andersson med 10 rätt.

I parblixten delade två lag på segern:

Kan vara en bild av text där det står ”Klubb 3 4 Plac Namn 1 Fredrik & Ofelia Peter H— & Magnus Adam S & Klas Adam & Fredrik A Ingvar & eter N Per & Michael Simon M & Mattias Stefan & Simon I Daniel & Anna Rating Poang 4 4 31/2 3 3 2 2 2 11/2”

Vi önskar alla medlemmar en trevlig sommar, lycka till i eventuella turneringar under sommaren, och välkomna tillbaks till hösten!