Årsmöte 15/2 2020

Under lördagen hade föreningen sitt 119:nde årsmöte. LASS grundades redan 1901.

Verksamheten genomlystes av deltagarna och styrelse samt revisor svarade på frågor.

Sammanfattningsvis kan sägas att föreningen är vid god vigör. Verksamhetsberättelsen kunde förtälja att klubbens medlemmar tävlat flitigt under året. Juniorverksamheten är stark och schackfyran glädjer skolor, elever och instruktörer. Tack vare juniorverksamheten är även kassan solid.

Avslutningsvis diskuterades framtiden för föreningen ganska vitt och brett, det finns vissa potential för framtida styrelsen att se över.

Gällande personvalen, så får undertecknad förtroendet att fortsätta vara ordförande, jag tackar för det. Övriga personer fick även de fortsatt förtroende. En skillnad är att Max Wahlund numera är ordinarie i styrelsen och Hugo Roginski är suppleant till styrelsen. Lite yngre personer är bra.

Medlemsavgifter är oförändrade kommande år, med ett tillägg: de medlemamr som är huvudmedlemmar i annan klubb får nu rabatterad avgift om 500 kr, istället för annars 750 kr.

Protokoll och verksamhetsberättelse finns under Medlemmar/Protokoll i menyn. Användarnamn och lösenord är samma som för att hämta ut parti-arkivet. Saknar detta, hör av dig till någon i styrelsen så får du det om du är medlem i LASS.

Med gott hopp om framtiden

Styrelsen, genom Peter Halvarsson