Vårturneringarna har startat!

I dag den 30/5 har det två första ronderna i årets vårturneringar spelats. Den sanktionerade turneringen fick i år bara en grupp, för klass III, vilket gjorde att den öppna turneringen har deltagare från alla andra klasser, från klass IV till mästarklass.

Efter två ronder har de tre topprankade i den öppna turneringen, Axel Tiger-Norqvist (Horndals SK), Simon Olsson (Skara SS) och Gabriel Nguyen (LASS), full pott och ligger i delad ledning. I den sanktionerade turneringen ligger den yngste deltagaren, Ludvig Morell (LASK) i ensam ledning före Alex Sahlström (LASS) och Mattias Burmansson (SS Allians) som båda har tappat en halvpoäng (till varandra – de spelade remi i första ronden).

Tredje ronden spelas i morgon den 31/5 klockan 10.00. Alla partier kommer att livesändas!

Resultat och lotting i öppna turneringen och sanktionerade turneringen.

Den sanktionerade turneringens yngste deltagare, Ludvig Morell, har full pott efter två ronder, medan Mattias Burmansson ligger en halvpoäng efter.