Renovering

Under sommaren har ett par insatser gjorts för att få vår klubblokal ännu trevligare.  Vi har ju fräschat upp våra spelrum ordentligt sista åren så nu var det naturligt att fortsätta med hallen, toaletten och kontoret.

En liten skylt på ytterdörren var helt klart på sin plats!

Hallen och toaletten har målats om i “äggvit” färg, hatthyllorna har bytts ut mot nya vita. Virr-varret av olika klädhängare är utbytta mot vita. Allt för att få vår källarlokal lite ljusare och trevligare. Golvet är bonat och hyllan i hörnet har fått gå vidare. Protokoll och pennor finns nu i respektive spelrum så vi slipper trängas i hallen.

I vänstra spelrummet har det stora bordet bytts ut mot ett mindre skåp. Mer saker i skåpet och mindre saker bara liggande framme.

I köket/kontoret/analysrummet har väggarna fått mandelvit färg. Projektorn är upphängd i taket, schackbordet har fått nya pjäser. Finns det någon som skulle våga sig på att lacka om det? Hör av er i sådana fall. Sen har bokhyllan flyttats till det högra rummet och ett lägre skåp inhandlats. Samma sak här. In med saker i skåpet och mindre saker framme. Golvet är så klart bonat också. Den observante kan se att projektorn är vriden åt andra hållet. Vi kommer att visa partier ovanför skrivbordet, så slipper huvuden vara i vägen.

 

Det är bara att komma ner under starten av säsongen till hösten och se hur det blev. Klubben vill tacka alla som hjälpt till med slitet: Stefan, Qwarre, Peter, Simon I och Simon O, Micke C, Dragan och Pelle C.

I augusti har mattläggaren Tom lovat byta golvet på toaletten oxå!